Over ons

Wij zijn een klein familiebedrijf uit Bergeijk, maar zeker geen onbekende in de Kempen. Ad begon meer als 40 jaar geleden vanuit een oude schuur met glas zetten. Toen zoon Jan begin 2000 in het bedrijf stapte werd het assortiment breder. Jan had reeds enige jaren ervaring bij een collega bedrijf in het plaatsen van zonwering en rolluiken. 

In oktober 2012 zijn we in ons nieuwe pand aan de Broekstraat getrokken. Een grote stap, het bedrijf aan huis. De grote droom van Jan wordt werkelijkheid. 2012 was ook het jaar dat Ad 65 werd en “op papier” uit het bedrijf stapt. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een mooi bedrijf met een eigen werkplaats en een riante showroom.  Hierin zijn al onze producten uitgestald en bent u van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie alles op uw gemak te bekijken. Tevens kunnen wij u, op uw verzoek uitvoering inlichten over de kwaliteit van onze producten, de nazorg en de geboden garantie op de producten.

Daarnaast komen wij, uiteraard ook vrijblijvend, graag bij u langs om te kijken wat er mogelijk is en de exacte maten op te meten. Het contact is altijd persoonlijk en wij geven u graag een goed advies.

Bij ons geldt: geen loze kreten, maar een eerlijk advies en goede service.